Hirdetés

A Twitch egy volt Overwatch profit tiltott le sportszerűtlen viselkedés miatt

|

Az egykori Overwatch profi, xQc szabálytalankodott egy Fall Guys verseny alatt, ezért ideiglenes bant kapott.

Hirdetés

Lengyel "xQc" Félix a Twitch egyik legnagyobb streamere, így nyilván meghívást kapott a legutóbbi Twitch Rivals versenyre. A rendezvényt követően a szervezők bejelentették, hogy xQc-t ideiglenes kitiltották az oldalról és a következő 6 hónapban nem vehet részt semmilyen Twitch Rivals versenyen sem.

A hivatalos Twitter oldalon olvasható, hogy xQc megsértette a versenyszabályzat "stream snipingra" vonatkozó részét. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy Félix a november 14-én rendezett Fall Guys meccs alatt belenézett egy másik résztvevő streamjébe, és az ott látottak alapján megkereste és lefogta őt, visszatartva ezzel a következő szakasztól.

Hirdetés

Bár akkor ezt nagyon viccesnek érezte, később maga is bevallotta, hogy hibát követett el.

A történtek következményeképp xQc most határozatlan ideig nem streamelhet. Jelenleg nem tudni, hogy az ideiglenes tiltás mennyi időt is jelent, de az biztos, hogy 6 hónapig kimarad a Twitch által rendezett eseményekből, szóval nem nagyon érte meg a poén. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)