Hirdetés

A Valorant karácsonyi eseményében késelés és hógolyózás vár

|

Holnap kezdődik a Riot lövöldéjének első karácsonyi bulija, ahol önfeledt hógolyózás vár mindenkit. Már amíg valaki elő nem kap egy kést.

Hirdetés

Elérkezett az év azon időszaka, amikor az online játékokban mindenki mikulássapkát hordhat, a csatatereket hatalmas ajándékcsomagok lepik el, és mézeskalács figurák integetnek az ablakokból.

Idén a Valorant sem marad ki a buliból: az ünnepek örömére a fejlesztők felöltöztették az Icebox pályát teljes karácsonyi díszítésbe. Hatalmas nyalókák és hópelyhek mindenhol, miközben mi egy gránátvetőből onthatjuk a hógolyókat barátainkra.

Hirdetés

A karácsonyi esemény legfontosabb része az új játékmód, ami egy 5v5 team deathmatch hógolyóvetőkkel. Mindenki megkapja Brimstone molotov-vetőjét, de lángoló folyadék helyett most jeges golyóbisok kerültek a flintába. A célunk az lesz, hogy a csapatunkkal kollektívan "öljünk" 50-szer. Ha arcba kaptunk egy lövedéket, azonnal felállhatunk, és visszaadhatjuk a kölcsönt a saját hógolyóvetőnkkel vagy késünkkel. Igen, késsel is kimutathatjuk, hogy mennyire meghatott bennünket az ünnep szelleme.

A Snowball Fight játékmód és az egész karácsonyi esemény holnap élesedik majd a Valorant szervereken, és december 29-ig lesz elérhető. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)