Hirdetés

A Valve új védjegye is ráerősít arra, hogy jön az új Counter-Strike

|

A következő Counter-Strike érkezése az ipar legrosszabbul őrzött titka, már tényleg nagyon közel lehet a hivatalos megerősítés.

Hirdetés

Hetek óta pörögnek a pletykák a Counter-Strike 2 (vagy Global Offensive 2.0 vagy akárhogy is hívják majd) körül. Az első hírek szerint elvileg már márciusban el kellene kezdődnie a tesztelésnek, de ma már huszadika van, és a kiadó még mindig nem mondott egy szót sem.

Mindeközben a Valve láthatóan ügyködik valamin: a PCGN kiszúrta, hogy a videojátékos nagyhatalom március 14-én bejegyeztetett egy új címet.

Hirdetés

A védjegy neve nem túl meglepő módon CS2, de ha a megjelölés nem lenne elég egyértelmű, akkor a címhez kötődő védjegyek listája már az lesz. Ott ugyanis fel van tüntetve két szám, az 5857738 és az 5857740, melyek a Counter-Strike, és a Counter-Strike: Global Offensive védjegyeihez tartoznak.

Egyelőre a CS2 védjegyet még hivatalosan nem ismerték el, felülvizsgálatra vár. Ez akadályozhatja a megjelenés folyamatát is, de a lényeg az, hogy valami biztosan készül. Hogy ez a valami csak egy CS:GO Source 2-átirat lesz-e, vagy egy tényleges Counter-Strike 2, az majd hamarosan kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)