Hirdetés

Akár bitcoinnal is fogadhatunk majd a Sony tervezett e-sport fogadásos platformján

|

A Sony sem akar kimaradni a buliból, jöhet az e-sport fogadás és a bitcoin.

Hirdetés

Szinte naponta érkeznek a hírek a bitcoinról, hiszen a jó ideje a legnépszerűbb kriptovalutaként tartják számon. Az árfolyama a hatalmas ingadozások ellenére is mindig őrületesen magas, az elfogadóhelyek száma pedig egyre csak bővül.

Ugyan a Tesla épp a napokban szüntette be a bitcoinnal való fizetést az autóiért, azért ez közel sem jelenti azt, hogy leáldozott volna a valutának. Sőt, ami azt illeti, egy másik óriásvállalat, a Sony épp most tervezi alaposan belendíteni a BTC szekerét.

Hirdetés

A japán cég néhány napja nyújtott be egy szabadalmat, amivel lehetővé tennék a játékosok és felhasználók számára, hogy a kriptovalutájukkal fogadhassanak e-sport mérkőzésekre, akár a találkozó közben is.

Ha a Sony megvalósítja az ötletet, az forradalmasíthatná az e-sportokra való fogadás világát. A játékosának lehetőségük lenne valós időben fogadni arra, hogy egy adott játékos mikor hal meg, mennyi killt szerez, esetleg mennyi assistot, a változók pedig minden játékban mások lehetnek majd.

Ugyan mindig eszünkbe jut, hogy a bitcoin még mindig kiszámíthatatlan valuta, fontos észben tartani azt is, hogy az elmúlt időszakban egyre stabilabb a jelenléte és egyre több ember szerez tapasztaltot az egyéb kriptókkal is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)