Hirdetés

Aki elég kemény, már egyedül is leugorhat az Apex Legends meccseibe

|

A Respawn battle royale címe eredetileg 3 fős csapatokra lett tervezve, és bár az elmúlt években voltak más opciók, eddig nem volt állandó lehetőségünk magányosan harcba indulni.

Hirdetés

Az Apex Legends egy karakterekre építő, csapat alapú battle royale, és a Respawn szeretné, ha ez így is maradna. Ettől függetlenül sokan szeretnének egyedül beugrani a csatatérre, így a fejlesztők most végre lehetőséget adnak erre is. Amennyiben szeretnétek egyedül indulni, úgy kikapcsolhatjátok a "fill matchmaking" opciót, ami eddig alapértelmezett volt, és feltöltötte az üres helyeket az 1 vagy 2 fős partikban.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy az alap, 3 fős játékmódban egyedül fogsz harcolni, ami nyilván egy hátrányos helyzet, de legalább megadja a lehetőséget arra, hogy mások játékának rombolása nélkül koncentrálj az éppen aktuális kihívásaid céljaira.

A Respawn elmondása szerint egy normál meccsben maximum 6 olyan játékos lesz majd, akik "no fill" opcióval kerültek be a csatatérre, illetve a továbbiakban sem lehet majd így rangsorolt csatában részt venni. A fejlesztők még mindig kitartanak a csapatalapú modell mellett, és ez az opció csak egy extra lehetőséget jelent a magányos farkasok számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)