Hirdetés

Alulmaradt a Forma-1 jelenlegi bajnoka a virtuális Le Mans-i futamon

|

Ezúttal nem tudott győzedelmeskedni Max Verstappen és csapata.

Hirdetés

Érdekes futamot izgulhattak végig a rajongók az előző hétvégén, ugyanis megrendezésre került a 24 Hours of Le Mans Virtual, amire az egyik legnagyobb virtuális versenyként tekinthetünk, ráadásul a szimulátoros mókához olyan nagy nevek is csatlakoztak, mint Juan Pablo Montoya, vagy éppen a Formula-1 jelenlegi világbajnoka.

Ám csalódnia kellett annak, aki Max Verstappen győzelmére számított.

Hirdetés

A 24 órás futam LMP kategóriáját ugyanis a Realteam Hydrogen Redline csapata nyerte meg, amit Felipe Drugovich, Oliver Rowland, Michael Smidl, valamint Jeffrey Rietveld képviselt. A Team Redline-t erősítő Verstappen azért bebizonyította, hogy a virtuális pályán való manőverezés sem jelent neki túl nagy kihívást, de csapata mégis elvesztette a vezető pozíciót, miután a Forma-1-es bajnok technikai akadályokba ütközött. Konkrétan két kereket is leszakított egy Oreca LMP2-esről.

A GTE kategóriában végül a Rudy van Buren, Lorenzo Colombo, Enzo Bonito és Kevin Siggy által képviselt BMW Team Redline került ki győztesként.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)