Hirdetés

Amerika legjobb midlanere visszavonult a profi League of Legends játéktól

|

A dán titán hét év után hagyja ott a játékosszéket, de messzire azért nem megy.

Hirdetés

Még 2013-at írtunk, amikor a világ felfigyelt az akkori Copenhagen Wolves midlane játékosára, Søren "Bjergsen" Bjergre. Egy közepesen sikeres tavaszi szezon után Bjergsen átigazolt a Ninjas in Pyjamashoz, ahol szintén nem maradt sokáig. Az amerikai LCS nagyjai már figyelték az európai titánt, és a következő évre készülve a TSM már bekészítette a szerződéseket egy talicskányi zöldhasúval tálalva, amivel költözésre bírták a feltörekvő csillagot.

Hirdetés

Most, 6 évvel, számtalan MVP titulussal és 10 bajnoki címmel később Bjergsen visszavonul. Az amerikai, profi League of Legends legnépszerűbb csapatának legnépszerűbb játékosa feláll a székből és átadja a helyét a feltörekvő generációnak.

A TSM logó persze ennyi idő alatt már ráégett a bőrére, így nem is fogja otthagyni a szervezetet. A jövőben a csapat fő edzőjeként fogja egyengetni örököse és egykori csapata útját. Sok sikert kívánunk neki az új pozíciójában, és reméljük, hogy még sokáig láthatjuk majd az e-sportban tevékenykedni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)