Hirdetés

A nagyobb e-sport szervezetek elkezdtek Apex Legends csapatokat toborozni

|

A legnagyobb európai és amerikai klubok már az új sikerjáték versenyeire készülnek.

Hirdetés

Alig egy hete jelent meg az Apex Legends, és máris hatalmas rajongótábort tudhat magának. A Twitch által rendezett első hivatalos verseny is hatalmas sikert aratott, ezt pedig jó eséllyel még több kupa követi majd. Nem is csoda, hogy az NRG Esports, a 100 Thieves és a Fnatic is kitette már a toborzói hirdetését.

Hirdetés

A nagyobb Apex Legends csapatokat kereső e-sport szervezetek közé most az európai G2 Esports is beszállt. Maga a hőskori League of Legends legenda és a G2 tulajdonosa, Carlos "Ocelote" Rodríguez Santiago tette ki Twitterre a hirdetést.

A G2 (ahogy többi e-sport szervezet) a legjobbakat keresi, ami most még nem olyan egyszerű feladat. A rangsorolt játék még nem indult el, így leginkább videókból és streamekből tudnak értékelni a klubvezetők. Ettől függetlenül megindult a hajsza a legnagyobb tehetségek iránt, ami valószínűleg még jobban megtolja majd az Apex Legends amúgy is robogó szekerét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)