Hirdetés

A Lenovo szponzorálja az Apex Legends Global Series bajnokságot

|

Hivatalosan is bejelentették, melyik cég biztosítja majd a gépeket és monitorokat a nagyszabású versenysorozathoz.

Hirdetés

Számítani lehetett rá, és a Respawn Entertainment tavaly be is jelentette saját Apex Legends-tornáját, amelyen a több mint 3 millió dolláros nyereményalap egy szeletéért küzdenek majd meg egymással a világ legjobbjai. A profi szintű összecsapásokhoz pedig megfelelő hardverekre is szükség van, így fontos szponzor csatlakozott most a bulihoz.

Hirdetés

Exkluzív partnerként a Lenovo gamer részlege, a Lenovo Legion is részt vesz az Apex Legends Global Series lebonyolításában. A Respawnnal kötött megállopdás értelmében több mint 200 Lenovo Legion asztali gépet és monitort biztosít a vállalat a versenyzők számára, a közvetítőállásokban tevékenykedőket pedig laptopokkal segítik.

Az új szponzor feltűnése mindenképp jó dolog, ugyanis ez azt jelenti, hogy szépen halad a bajnokság előkészítése, és így azt is garantálni tudják a szervezők, hogy a versenyzők megfelelő körülmények között küzdhessenek meg egymással.

Ti nézitek majd az Apex Legends Global Series mérkőzéseit?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)