Hirdetés

Már van olyan egyetem, ahol ösztöndíjat kaphatnak a legügyesebb Apex Legends-játékosok

|

A különleges ajánlat egy amerikai intézményben lesz elérhető, és tényleg sokat segíthet a fiataloknak.

Hirdetés

Nem újdonság az, hogy egy oktatási intézmény ösztöndíjprogramot indít valamilyen videojáték kapcsán, ami remek lehetőség lehet a tanulni vágyó játékosok számára. Az Apex Legends még csak nemrég jelent meg, de népszerűségének köszönhetően már most van olyan suli, ami a játékhoz köthető programot indított.

Hirdetés

A Massachusetts állambeli Becker College meghirdette a legelső Apex Legends ösztöndíjat, ami 5 ezer dollárral támogatja a legügyesebb játékosokat a tanulmányaikban. Az egyetem a Helix eSports nevű szervezettel és a Team Genjivel összeállva indította el ezt a kezdeményezést, és az a céljuk, hogy a játékosok a tanulással kombinálhassák a hobbijukat. Ha minden a tervek szerint megy, akkor már őszre lesz az egyetemnek egy saját csapata.

Szerintetek jó ötlet videojátékokhoz köthető ösztöndíjprogramokat indítani?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)