Hirdetés

Apex Legends - egy játékos a csapatok több mint felének lemészárlásával állított be rekordot

|

Az Overwatchban játszó Houston Outlaws játékosa nem kegyelmezett az Apex csataterén sem.

Hirdetés

Lucas "Mendokusaii" Håkansson kompetitív játékosként vett részt az Overwatch League első szezonjában, azóta pedig az Outlaws tartalomgyártójaként tevékenykedik. Szabadidejében mostanában Apex Legendsben lövöldözik, és egész vállalhatóan csinálja.

Hirdetés

Mendónak tegnap sikerült ledöntenie trónjáról Mr. Simple-t, aki korábban tartotta az egy meccsen belül szerzett legtöbb ölés rekordját. Ezt 36 öléssel és 5460 sebzéssel tudta elérni, tehát 12 teljes csapatnyi embert intézett el egyedül. A legtöbben nem is találkoznak ennyivel egy meccs során. Hozzátette, hogy két csapattársa a legkevésbé sem segítette, ez látható is a meccsvégi adatokon. Kettejük együtt nem lövöldözött össze 200 sebzést, bár az is igaz, hogy igen hamar kiléptek.

A játékos így egyedül tolta végig a menetet. Főleg ennek köszönhette, hogy 3 az 1 elleni szituációkból rengeteg öléssel jött ki.

Íme a - majdnem - teljes meccs:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)