Hirdetés

Apex Legends - már a héten elindul az első komolyabb verseny

|

A Twitch Rivals kereteiben megtartott kihívás nem egy tradicionális kupaviadal, de ettől függetlenül még izgalmas meccsekre számíthatunk.

Hirdetés

Holnap, illetve jövő hét kedden kerül megrendezésre az Apex Legends Twitch Rivals kihívása, ahol 16 ,streamerekből álló csapat fog megmérkőzni. Az európai menet holnap este 6-kor kezdődik, míg az amerikai részleg este 10-kor indul csatába.

Hirdetés

A formátum nem egy klasszikus versenymegoldás lesz. A csapatok győzelmenként és ölésenként kapnak pontokat, a végén pedig az nyer, aki a legtöbb pontot szedte össze. A lényeg, hogy 4 órájuk van annyi meccset játszani, amennyit csak tudnak. A teljes nyereményalap 200 ezer dollár.

Az eseményen a legnagyobb streamerek és profi játékosok vesznek majd részt, így ott lesz például Shroud, Dr Disrespect, TSM Myth, és sokan mások. Az eseményeket az egyes résztvevők csatornáin túl a Twitch oldalán is követhetitek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)