Hirdetés

Ez a kör tökéletesen példázza, miért az Astralis a világ legjobb CS:GO csapata

|

A dán szupercsapat egyszerűen lejátszotta az ellenfeleket a pályáról.

Hirdetés

2018 egyértelműen az Astralis éve. Dev1ce és csapata idén eddig 6 alkalommal emelhették magasba a kupát, behúzták például a londoni FACEIT Majort, az ELEAGUE-et és az ESL Pro League 7. szezonját is.

Hirdetés

A hétvégén az IEM Chicago legfontosabb meccseit izgulhattuk végig, a döntőben pedig a hazai közönség előtt játszó Liquid várta a dánokat. A BO5-ös döntő első mapja Mirage volt, ahol csak 16-14-re tudott nyerni az Astralis (10-14-ről fordítottak), utána viszont még dominánsabban játszottak. A csapat olyan szupersztárokból áll, mint dev1ce, Magisk vagy és dupreeh (de nyilván említhetnénk Xyp9xet vagy gla1ve-et is), így legtöbb ellenfelet sima 1v1 párbajokkal is le tudnák nyomni, de az Astralis sikeriből bőven kiveszi a részét gla1ve, aki in-game leaderként meghozza a döntéseket. Elég csak azt megnézni, hogy cicáztak a Liquiddel ebben a körben:

Nyilván nem mehetünk el szó nélkül a csapat edzője, Zonic mellett sem, aki minden versenyre kitalál valami újat és tökéletesen olvassa az ellenfél játékát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)