Hirdetés

Az egyik fizetős skinnel láthatatlanná lehet válni a Call of Duty: Warzone-ban

|

Azt talán mondanunk sem kell, mekkora előnyt jelent a láthatatlanság bármilyen játékban.

Hirdetés

Újabb nap, újabb probléma a Call of Duty: Warzone-nal, ami sürgős fellépést igényelne a Raven Software részéről. A napokban írtunk arról, hogy Roze egyik skinje ellen kampányol a közösség, arról, hogy visszatért a Stim bug, és arról is, hogy nincs minden rendben a késekkel, majd időközben a játékosoknak feltűnt az is, hogy Grinch Forest Spirit skinje képes szó szerint láthatalanná tenni viselőit.

Az 1800 CoD pontba kerülő Eloko Bundle részeként megvásárolható öltözéket viselve a játékosok bizonyos távolságoknál messzebbről egyszerűen nem látszanak, így erre is mondhatjuk, hogy előnyt ad azoknak, akik fizetnek.

Hirdetés

Mint azt az alábbi videó is bemutatja, célzás nélkül 34 méter, nem zoomos irányzékkal 55 méter, 4x-es zoomnál pedig 125 méter az a távolság, aminél még látszik a karakter.

Worse than Roze Skin: P2W Glitch w/ the Forrest Spirit Operator Skin, your character goes invisible after 34 Meters | Credits: Scop3s_ from r/CODWarzone

Páran azt tippelik, hogy ugyanazzal a frissítéssel érkezett ez a hiba, amivel a stim glitch is visszakerült. Azt tudjuk mondani, amit mindig: reméljük, hogy a Raven nem vár sokat a javítással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)