Hirdetés

Az európai LoL liga ADC legendáját kitették a csapatából, mert társai nem akartak vele játszani

|

A G2 megvált Rekklestől, miután a csapat elbukta mind a tavaszi, mind a nyári szakaszt.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy Martin "Rekkles" Larsson 2022-ben már nem a G2 tagjaként folytatja karrierjét. A 25 éves League of Legends profi már 2012 óta verseng, az azóta eltelt 9 év jelentős részében pedig a Fnaticnál játszott. A 2021-es szezon előtt csapatot váltott, mert akkor úgy érezte, hogy a G2-val jobb esélye lehet a világbajnokságra való kijutásra, mint a Fnatickal.

Most, hogy az FNC-nek már biztos a helye a Worldsön, a G2 pedig kiesett a versenyből, valószínűleg átértékelte véleményét erről.

Hirdetés

A DotEsports kedden megtudta, hogy a G2 és Rekkles külön utakon folytatják karrierjüket, és ugyan a csapat 2023-ig szerződtette a lövészt, most azon dolgoznak, hogy eladják a szerződését egy másik szervezetnek. A Team Vitality már érdeklődött is, de jelenleg az sincs kizárva az sem, hogy egy kínai csapat fogja átvenni a sztár ADC-t.

A G2 2017 és 2020 között hét regionális győzelmet vihetett haza a két második helyezése, és egy harmadik-negyedik helyezése mellé. Az eredményeinek köszönhetően a világbajnokságoknak is rendszeres szereplője volt, de a szervezet idén egyetlen vállalható helyezést sem tudott felmutatni, és így a nemzetközi csatáról is lemaradt.

A vereségeknek és Rekkles távozásának belső feszültség lehetett az oka. A spanyol EsportsManiacos jelentése szerint Jankos (a G2 dzsungeles játékosa) csak azzal a feltétellel volt hajlandó újra leszerződni a G2-val, ha a szervezet megszabadul Rekklestől. Caps, a csapat középjátékosa is hasonlóan érzett a lövésszel kapcsolatban.

Az utóbbi sztorit egyik érintett sem erősítette meg, így ezt kezelhetjük pletykaként. Akárhogy is, érdekes lesz figyelni Rekkles karrierjét a közeljövőben, kíváncsiak vagyunk, merre visz az útja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)