Hirdetés

Az év legnagyobb League of Legends versenyének beosztása felborult egy papucs miatt

|

A Worlds történelmének számtalan furcsasága közé most Jojo sétált be a maga rendbomlasztó crocs párosával.

Hirdetés

Az idei League of Legends világbajnokság rengeteg COVID-19 teszttel és csúszással volt kikövezve, de a második nap úgy tűnt, hogy minden rendben fog haladni. Aztán jött is a pánik, amikor a kommentátorok bejelentették, hogy az Evil Geniuses és a LOUD mérkőzése csúszni fog.

Szerencsére ezúttal nem potenciális megbetegedés volt a bejelentés oka: egyszerűen csak kiderült, hogy Jojopyun, az EG középpályása crocsban lépett színpadra.

Ugyan az e-sportolóknak nem olyan fontos a tesiruha, mint a fizikai sportok szerelmeseinek, azért egy olyan presztízsversenynél, mint a Worlds, igenis vannak öltözködési szabályok, egészen pontosan ilyenek:

"A játékosoknak a világbajnokság alatti megjelenéseik során kötelességük gatyát és zárt cipőt hordani, látható csapatjelöléssel ellátott felső mellett."

Hirdetés

Jojopyun szerelése nem kifejezetten felelt meg a fentieknek:

Az EG tagjai egyébként többször is megjelentek már crocsban az LCS meccseik vagy interjúik során. Jojo valószínűleg csak elfelejtette, hogy nem otthon van, és így bármilyen kényelmesen is érezte magát, váltania kellett. A meccs ezt követően egyébként pörgött is tovább, szerencsére a papucs ennél nagyobb bonyodalmat nem okozott.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)