Hirdetés

Az Nvidia Reflex segít, hogy jobbá váljunk online játékokban

|

Az Nvidia egyik új technológiája az input lag csökkentését hivatott elérni.

Hirdetés

Aki egy kicsit komolyabban veszi az online játékokat, az tudja, hogy az egyéni képességek mellett fontos, milyen hardvert, perifériákat, monitort választunk, mert ha a mi felszerelésünk már épphogy csak megfelel a célnak, de ellenfeleink csúcs eszközökkel nyomják, nem fogunk tudni kitörni a ranglétra alsó harmadából.

Hirdetés

Az Nvidia Reflex technológia segítségével a cég a monitorgyártókkal (egyebek mellett az Alienware-rel, az Asus-szal, az Acerrel és az MSI-jal) együttműködve igyekszik gondoskodni arról, hogy minimálisra csökkenjen az input lag például a Valorantban, a Destiny 2-ben és a Fortnite-ban. A gyártók várhatóan az új, 360 Hz-es monitorjaikat teszik a Reflexszel kompatibilissé. A program feladata az lesz, hogy a lehető legjobban optimalizálja a renderelést, és így elsősorban az információ feldolgozása és a válaszutasítás (tehát hogy a célkeresztünkbe került valaki, és mi erre válaszul tüzelünk) között eltelt idő számítson. Szeptembertől lesz elérhető számos GPU-val, de a pontos lista még nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)