Hirdetés

Az Overwatch 2 csapata szerint nincs szükség a karakterek piszkálására

|

Úgy néz ki, hogy a statisztikák alapján minden karakter rendben van az erőviszonyokat tekintve.

Hirdetés

Ugyan szerencsétlen Torbjörn és Bastion állapota még mindig kérdéses, a többi karaktert tekintve az Overwatch 2 teljesen jó helyzetben van a fejlesztők szerint. Ugyan a szerverekkel még hébe-hóba akadnak problémák, a játékosok lassacskán kezdenek belerázódni a folytatásba.

A Blizzard egy új blogposztban beszélt a közeljövőt illető terveikről, kitérve a játékegyensúllyal kapcsolatos kritikákra.

A csapat tisztában van vele, hogy egyes karaktereket a játékosok jelentősen erősebbnek éreznek, mint másokat, de a számok alapján minden hős győzelmi aránya valahol 45 és 55 százalék között van, rangtól függetlenül. Egy ilyen játék esetében ez egy nagyon szép eredmény, még akkor is, ha a lassacskán kialakuló metában egyesek nagyobb szerephez jutnak, mint mások.

Hirdetés

Éppen ezért a fejlesztők nem terveznek kiadni semmilyen finomító patchet a következő időszakban. Ez alól egyébként lesz egy apró kivétel Zaryára nézve, aki a Total Mayhem módban szó szerint megállíthatatlan, ezért arra vonatkozóan lesz egy apró módosítás.

Tekintettel a számtalan tankmódosításra, a három új karakterre, az új játékmódokra, pályákra és általános tempóra, a 10 százalékos eltérés tényleg lenyűgöző. Ti hogy érzitek mostanában a meccseiteket? Van szerintetek egyértelműen kiemelkedő karakter, aki jóval erősebb, mint a többiek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)