Hirdetés

Az Overwatch 2 új hőse képes átrepíteni karaktereket a pálya túlsó végébe, és ez valószínűleg nem jó így

|

Ha ügyesek vagyunk, a játék interakcióinak köszönhetően Lifeweaverrel képesek lehetünk áthajítani egy karaktert a pálya egyik végéből a másikba.

Hirdetés

Az Overwatch 2 új hőse egy nagyon különleges karakter, köszönhetően a Life Grip nevű képességének. A játékban egyedüliként megragadhat csapattársakat és magához húzhatja őket. Ez rengeteg lehetőséget tartogat magában, melyek egy részét a profi játékosok el is kezdtek kihasználni.

Kiderült, hogy a Life Grip animációjának végén az adott karakter egy pillanatig megtartja a képességből visszamaradt lendületet. Ha egy olyan hősről beszélünk mint Winston, ő például tud mit kezdeni ezzel.

Hirdetés

Ha Winston megfelelően időzíti a Jump Pack képességét, akkor a Life Grip után akkorát tud ugrani, hogy átrepülheti egy pálya felét. Ha ehhez még hozzáadunk olyan extrákat, mint a gorilla ultijának erősítése, és Lucio gyorsítása, a végeredmény az lesz, hogy Winston Junkertownból akár a Holdra is haza tudna ugrani.

A Blizzard nem kommentálta még a dolgot, pedig vannak kérdéseink. Nem elképzelhetetlen, hogy a Life Grip adta lehetőségek szándékos velejárói a képességnek, de az sincs kizárva, hogy egy bug okozza a dolgot, amit majd a fejlesztők kiirtanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)