Hirdetés

Az Overwatch League egyik csapata előállt egy mókás trükkel, amit azonnal szabálytalannak nyilvánítottak

|

A Florida Mayhem egy cseles Mei és Symmetra kombóval próbálta legyalulni ellenfelét, de ennek meglett az ára.

Hirdetés

A hétvégi Overwatch League körök rengeteg izgalmas meccset hoztak, köszönhetően annak, hogy a liga hivatalosan is átállt az Overwatch 2-re. Az új pályák és az átdolgozott karakterek feldobták a játékélményt, de nem olyan magasra, mint amilyen magasra egy Mei által létrehozott fal fel tud kúszni.

Kiderült ugyanis, hogy az egyik új pályán, a Circuit Royalon fel lehet rakni Mei jégfalát az egyik tetőre, és ha ott elhelyezzük Symmetra teleportkapuját, akkor használhatjuk azt kerülőútként.

Hirdetés

A Florida Mayhem ezzel a taktikával akarta megkerülni a helyszín egyik szűkösebb pontját, hogy aztán az ellenséges csapatot hátulról darálja le. Kívülállóként a trükköt nagyon mókás volt nézni, de az OWL bírói már kevésbé élvezték a műsort, ezért a mérkőzés után átmenetileg le is állították a versenyt.

A helyzet az, hogy Mei jégfalának csak vízszintes felületeken kellene működnie, a videóban látható tető pedig minden, csak nem az. Emiatt a csel vitathatatlanul szabálytalan, amit Sean Miller, a liga feje is kihangsúlyozott.

"Értjük, hogy ez mókás volt, de a szabályok szerint Mei falának és Symmetra teleportjának használata révén elérni az egyébként megközelíthetetlen pontokat, szabálytalan trükk, amit sosem engedélyeztünk OWL meccseken. Ezeket a szabályokat megosztottuk a játékosokkal a szezon kezdete előtt."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Mayhem csapata később elnézést kért a dologért, de egyébként már a meccs napján is újra játszották a fordulót, a bírói közbelépés után. Az új kört is a Mayhem nyerte, immáron tiszta játékkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)