Hirdetés

Az Overwatch League megnyitja kapuit, három eseményt is beterveztek

|

A Blizzard elérkezettnek látta az időt arra, hogy elkezdjenek visszaállni a dolgok a régi kerékvágásba.

Hirdetés

A világ a COVID-19 újabb és újabb hullámaival nézett szembe az elmúlt több mint egy évben. Rengeteg eseményt kaszáltak el a szervezők, és az e-sport ipar nagyjai sem települtek át teljesen az online térbe. Az Overwatch League tervezett világbajnoksága is elmaradt, de a Blizzard most elkezdi kinyitni a stadionokat: beterveztek három ázsiai eseményt, ahol szeretettel várják majd az Overwatch rajongókat.

Hirdetés

A rendszeres élő meccsek még mindig elmaradnak (online kerülnek megrendezésre), de három nagyobb alkalomra azért a valóságban is összegyűlhetnek majd a Kínában tartózkodó szurkolók. A meccseket az alábbi három csapat saját városainak arénáiban fogják megrendezni:

  • Június 4 - 6: Hangzhou Spark ("June Joust")
  • Július 9 - 11: Shanghai Dragons ("Summer Showdown")
  • Augusztus 7 - 8: Guangzhou Charge ("Countdown Cup")

Ezekre az alkalmakra csak limitált számú résztvevőt engednek majd be, és míg a kínai csapatok fizikailag jelen lesznek az arénában, addig koreai ellenfeleik otthonról fognak játszani.

"Az Overwatch League folyamatosan figyelte a járvánnyal kapcsolatos helyzetet, és igyekezett adaptálódni a megváltozott körülményekhez. Mivel az egészségügyi ellátás és a biztonsági megoldások sokat javultak Kínában, ezért bejelentettük az élő eseményeinket, melyeket Kína három különböző városában fogunk megrendezni a 2021-es szezonban."

A Blizzard egyébként nagyon szépen oldotta meg a COVID-19 jelentette problémákat, és odatették magukat a minőségi online közvetítések biztosításával. Remélhetőleg idén már valódi arénákat és rajongókat láthatunk majd a képernyőkön, de a nyitás óvatos lesz és szakaszos.

Akárhogy is, a 2021-es Overwatch League szezon most pénteken indul majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)