Hirdetés

Az Overwatch League történetének leggyorsabb meccse 20 percig sem tartott

|

A liga észak-amerikai részlege jelenleg nem túl izgalmas, 3:0-val dőlnek el meccsnek. Ez a mostani hétvégén sem volt másképp.

Hirdetés

A San Francisco Shock és a Vancouver Titans hétvégi összecsapása beírta magát az e-sport történelembe, de nem azért mert annyira jó meccs lett volna. Az Overwatch League találkozónak ugyanis mindösszesen 19 perc és 23 másodperc után vége lett: a Shock 3:0-ra verte a vancouveri srácokat, és egyúttal rekordot is sikerült állítani ezzel a menetidővel. Ez alig egy héttel a legutóbbi, 22 perces idő után jött össze.

Hirdetés

A fenti számok nagyon szépen mutatják az Overwatch League jelenlegi szezonjának problematikáját. Az amerikai részleg borzalmasan unalmas, csak 3:0-s darálókat produkál. Aki a /r/CompetitiveOverwatch eredménytábláin keresztül tartja csak a lépést a liga ezen részével, az sem maradt le semmi fontosról, legalábbis, ha az elmúlt hetek meccseit nézzük.

A mérkőzés teljes felvételét megnézhetitek itt (ahogy a menetidőből is látható, a kommentátorok rendesen megküzdöttek az egyórás műsoridő kitöltéséért):

A következő meccsnap pénteken lesz, az első találkozóban pedig a Dallas Fuel és a Philadelphia Fusion fognak összecsapni 21:00-kor. Az Overwatch League meccseit YouTube-on követhetitek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)