Hirdetés

Az ukrán NAVI is mindent megtesz, hogy segítse a háború rászorulóit

|

A Natus Vincere a Twitteren osztotta meg a legfontosabb tudnivalókat a háborús helyzet kapcsán felvállalt szerepükről.

Hirdetés

Nem csak Ukrajnában, az egész világon nagy népszerűségnek örvend a Natus Vincere, akik a teljesség igénye nélkül sikeres Dota 2, CS:GO, R6: Siege és PUBG csapattal is rendelkeznek. A szervezet Counter-Strike-ban versenyző alakulata két hete a nézettségi rekordot döntő IEM Katowice eseményen vett részt, éppen mikor az orosz katonai erők támadást indítottak Ukrajna ellen.

A világ jelenlegi legjobb CS:GO játékosa, és egyben a Na'Vi csapatának alapembere, S1mple már akkor sem hagyta szó nélkül a történéseket, most pedig az egész szervezet nevében érkezett nyilatkozat. A Natus Vincere egy hosszú Instagram-posztban ír a jelenlegi helyzetről, és arról, hogyan próbálnak segíteni a rászorulókon. Kiemelten fontos ez számukra, hiszen alkalmazottjaik 90 százaléka Ukrajnában van, így állításuk szerint mindent megtesznek azért, hogy őket és minden szerettüket biztonságban tudják.

Hirdetés

A szervezet tagjai ott segítenek, ahol tudnak. Ha kell, a fegyveres erőkhöz, vagy a lokális szervezetekhez is beállnak, de önkénteseik segítségével a rászorulóknak az óvóhelyekre, kórházakba és árvaházakba is juttatnak el segélycsomagokat, ruhákat.

A posztban az organizáció működésével kapcsolatban is megosztottak néhány információt. Elmondták például, hogy az orosz érdekeltségű partnereikkel már megszakították a kapcsolatot, a többi együttműködésüknek köszönhetően azonban minden alkalmazottjukat meg tudták tartani.

Írnak továbbá arról is, hogy ugyan egyelőre semmilyen változás nincs, a jövőben felül fogják vizsgálni a személyes feltételeket és elképzelhető, hogy a csapatokban lesznek majd változások. Ez több csapatukat, például a CS:GO-s felállásukat is alaposan megkavarhatja, ott ugyanis három játékos (electroNic, Blommbl4 és Perfecto) is orosz származású.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)