Hirdetés

Amikor egy mobil játék nyeri a BAFTA esport díját

|

Nem várt eredménnyel zárult a közönségszavazáson alapuló BAFTA esport díjátadó.

Hirdetés

A BAFTA idén kiosztott egy esport díjat, aminek győztesét a közönségre bízta. Egy szavazáson dőlt el, hogy melyik cím kapja a legjobb esport címnek járó kitüntetést, de amikor kiderültek a jelöltek, akkor még senki nem hitte volna, hogy a Clash Royale fog nyerni.

A Supercell kártyás stratégiája olyan neveket utasított maga mögé, mint a League of Legends, a Dota 2, a Counter-Strike: Global Offensive és az Overwatch. Egyelőre nem tudjuk a végleges számokat, de akárhogy is: elképesztő, hogy egy mobil játék elverte a piac legnépszerűbb esport játékát (League of Legends).

Az este egyébként a Rocket League is kapott egy díjat (legjobban fejlődő játék), ahogy az Overwatch is (legjobb multiplayer cím). Ezeket nem húzta be a Clash Royale.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)