Hirdetés

Bant kapott a 6 éves RowdyRogan, a legfiatalabb Call of Duty streamer

|

Kora ellenére minden további nélkül játszhatott a 18+-os játékkal - eddig.

Hirdetés

Tavasszal írtunk az akkor 5, most 6 éves RowdyRoganről, aki a FaZe Clan játékosaival együtt Call of Duty: Modern Warfare-ezik és Warzone-ozik. Hároméves korában kezdett el játszani, streamel is édesapja társaságában.

Amellett, hogy nem akarunk demagógnak tűnni, és tudjuk, hogy a borítóra helyezett 18-as plecsni vagy M betű nem akadályozza meg a fiatalkorúakat a számukra potenciálisan káros játékok játszásában, a srác esete már csak azért is érdekes volt, mert részt vehetett a hivatalos ligában.

Hirdetés

A mai nap folyamán egy Twitch-stream közben kapott bant, majd apja karjaiba dőlve szomorkodott. Egyikük sem érti, mi lehet a tiltás oka, és az Activision sem adott magyarázatot. A felhasználási feltételekben az szerepel, hogy a kiadó termékei 13 év felettieknek szólnak, és a 18 év alattiaknak felnőtt kíséretében kell azokat elolvasniuk. Emellett csak úgy hozható létre Activision fiók, ha a felhasználó legalább 18. életévét betöltött természetes személy, vagy ha 13 évnél idősebb, és szülő vagy gondviselő segít neki a feltételek elolvasásában, elfogadásában.

Mivel RowdyRogan már hosszú ideje játszik apjával, nem biztos, hogy ez áll a ban hátterében. Elképzelhető, hogy a Twitch is lépni fog, mivel ott is van korhatár, a srác a szabályokat ott is áthágja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)