Hirdetés

Bár őrülten sikeres, hamarosan teljesen eltűnhet a Call of Duty: Mobile

|

Az Activisionnek más tervei vannak, de ez nem jelenti, hogy a mobilosok teljesen CoD nélkül maradnak.

Hirdetés

A Call of Duty franchise sokfelé terjeszkedett az elmúlt években. Az Activision a szokásos prémium megjelenések mellett kiadott egy ingyenesen játszható lövöldét a Warzone képében (majd annak második verzióját, ami hasonlóan nagy sikerrel fut), és egy mobilos spin-offot is Call of Duty: Mobile néven.

Mindegyik mellékág szépen termeli a dollármilliókat, de közben már készül a Call of Duty: Warzone Mobile is, ami fölöslegessé teheti a nagy sikerű, eredeti mobilos játékot. Első ránézésre úgy tűnik, hogy az Activision egy az egyben le akarja cserélni a régi mókát az újra.

Hirdetés

A Microsoft próbálja felvásárolni az Activision Blizzardot, és ennek eredményeképp rengeteg dokumentum kerül nyilvánosságra. Egy ilyet kapott el a CharlieIntel, amely egy nagyon érdekes részre hívta fel a figyelmet. Az irat ugyanis azt állítja, hogy a COD: Mobile-t ki akarják vezetni a Warzone Mobile kedvéért.

Ezek hivatalos iratok, melyek activisionös információk alapján készültek, így tévedésről nincs szó. Az már kérdéses, hogy a "phased out" mit is jelent esetünkben. Lehet, hogy a kiadó lelövi majd a COD: Mobile-t, de az is lehet, hogy csak beolvasztják a Warzone-ba. Megeshet, hogy csak a tartalmi támogatás fog lejjebb kapcsolni, de mindkét játék megmarad.

Akárhogy is, úgy tűnik, hogy az Activisionnek nagy tervei vannak a mobilos Warzone-nal, a Mobile játékosainak pedig javasolt annyit játszaniuk, amennyit csak tudnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)