Hirdetés

Battlefield 1 - akkor is kipróbálhatod az e-sport módot, ha nincs meg a játék

|

Kiderült, milyen feltételeknek kell megfelelnie azoknak, akik szeretnék részt venni a Battlefield 1 még kísérleti fázisban lévő Incursions módjának tesztjeiben.

Hirdetés

Miután korábban is utaltak az elkészítésére, a DICE csapata a hét eleji EA-s livestreamben egy hangulatvideóval bejelentette a kifejezetten kompetitív módnak szánt Incursions érkezését. Kiemelték, hogy mindenképp szeretnék a rajongókat bevonni a mód kidolgozásába, így már szeptemberben szeretnék elindítani az első alfatesztet, nemrég pedig az is szóba került, kik vehetnek ebben részt.

Hirdetés

Az első nagy szűrő, hogy egyelőre csak PC-n lesz játszható az Incursions, hiába vannak már tesztszerverek konzolon is. Persze a Battlefield 1 PlayStation 4-es és Xbox One-os tábora így is csatlakozhat, ha van egy elég combos számítógépük, hiszen az alfában azok is részt vehetnek, akiknek nincs meg a játék, csupán regisztrálniuk kell itt.

A játékmód fejlesztéséért felelős David Sirland egyébként azt is elárulta egy interjúban, hogy azoknak a véleményére is kíváncsiak, akik egyébként nem szoktak Battlefieldezni, ezért is tették nyitottá a teszteket.

Egy fontos korlátozás lesz viszont, hogy csak az Amerikában, Nyugat- vagy Közép-Európában élő gamerek csatlakozhatnak. Így arra is számítanunk kell, hogy az alacsony játékosszám miatt csak kijelölt idősávokban lesz majd játszható a Battlefield 1 Incursions alfája.

Ti benéztek majd a tesztre?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)