Hirdetés

Bereznay Dani nyerte a Forma-1 virtuálisan megtartott ausztrál nagydíját

|

A versenyen részt vett Lando Norris is, ő a hatodik helyen végzett, a Real Madrid kapusa, Courtois pedig a 11. lett.

Hirdetés

A hétvégén indult volna az idei Forma-1 szezon, azonban elővigyázatosságból lefújták az ausztrál futamot. Jobb híján virtuális versenyek szerveződtek: az egyik izgalmas megmérettetés rFactor2-ben zajlott, ezen Max Verstappen is részt vett, aki minden más versenyzőt (DTM-eseket, FE-seket) maga mögé utasított az autóversenyzők kvalifikációjában, viszont a futamot egy gamer, Jernej Simoncic nyerte. Itt is volt magyar résztvevő, azonban Báldi Gergő nem jutott be az élmezőnybe.

Hirdetés

A Veloce Esports szintén kapott a lehetőségen, F1 2019-ben eresztett egymásnak autóversenyzőket és gamereket. Stoffel Vandoorne, Lando Norris és Esteban Gutierrez mellett az F1 e-sportban egyre nagyobb sikereket elérő Bereznay Dániel is indult (az Alfa Romeo Racing színeiben), aki a 29 körös, 41 percen át tartó futam végén 6 másodperccel hagyta le a második helyezettet. A megmérettetést (amit egyébként 130 ezren követtek élőben) alább nézhetitek végig.

A Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois végül a 11. lett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)