Hirdetés

BLAST Pro Series - a legjobb CS:GO csapatok csaptak össze

|

A CS:GO rajongók számára kötelezően nézendő esemény volt a tegnapi BLAST, ahol a világ legjobbjai lövöldöztek a 250 000 dolláros nyereményalap egy-egy darabkájáért.

Hirdetés

Tegnap egy helyen gyűlt össze az Astralis, a FaZe Clan, a G2 Esports, a Ninjas in Pyjamas, a North és az SK Gaming. Hat legenda a Counter-Strike: Global Offensive egyik legizgalmasabb versenyén, a tét pedig az első helyért járó 125 000 dollár (32 millió Ft) volt.

Hirdetés

A CS:GO VODs oldalának köszönhetően megtaláljátok az összes meccs felvételét, és érdemes is pótolni őket, mert ennyire laza meccseket nagyon ritkán láthattok. A helyszínen lévő rajongók szurkolása pedig elképesztő hangulattal töltötte meg az arénát, így már csak ezért is érdemes lehet belenézni egy-két videóba.

Ezen linken a teljes lejátszási listát megtaláljátok.

Sajnos a kétnapos esemény során a rendezőknek számos hibával kellett szembenézniük, sőt az első nap meccseit el is kellett halasztani a sok technikai probléma miatt, így a játékosok egy nap alatt zavarták le az összes mérkőzésüket. A folytatásban sem passzolt minden, mert egyidejűleg három meccs folyt egyszerre, és így értelemszerűen ugyanennyi élő közvetítés is, de ezekkel sem lehettek maradéktalanul elégedettek az online nézők. De legalább így utólag már élvezhető a verseny.

Aki pedig csak a lényegre kíváncsi: a BLAST Pro Series Copenhagen 2017 győztese végül az SK Gaming lett, akik  a döntőben 2:1-re verték el az Astralist. Gratulálunk a srácoknak, és reméljük, hogy a következő versenyükön is ilyen szépen teljesítenek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)