Hirdetés

Saját e-sport arénát hoz létre magának a Blizzard

|

A stúdió nem aprózza el a dolgokat, és egy külön helyszínt biztosít a legnépszerűbb kompetitív játékainak.

Hirdetés

A Blizzardnak nagyon sok, e-sportra kihegyezett játéka van jelenleg a piacon, így érthető, hogy a srácok szeretnének még egy helyet a BlizzCon mellett, ahol többek között az Overwatch, a Hearthstone vagy épp a Heroes of the Storm kapja a főszerepet.

Hirdetés

Idén ősszel, pontosabban október 7-én, az Overwatch Contenders versennyel nyitja meg kapuit a Blizzard Arena Los Angeles a kaliforniai The Burbank Studios-ban. Nem sokkal utána pedig már a Hearthstone Championship Tour lesz a középpontban, de a tervek szerint a Heroes of the Storm Global Championship is ezen a helyszínen kerül megrendezésre.

Egyszerre akár több versenyt is lebonyolíthatnak a rendezők, hisz számos stúdió áll rendelkezésükre az épületen belül, és az ott tartózkodó játékosok sem fogják egymást zavarni, mert számukra is akad bőven hely, ahol lézenghetnek két meccs között.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy más fejlesztők játékai is helyet kapnak-e az arénában, úgyhogy kíváncsian várjuk a további részleteket és az első közvetítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)