Hirdetés

BlizzCon 2016 - az Overwatch League a Blizzard nagy dobása lehet az E-Sportban

|

Egy nagyon laza trailerrel mutatta be a Blizzard a saját Overwatch ligáját, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb durranása is lehet az E-Sportban.

Hirdetés

Nem lepődnénk meg, ha ezután a videó után ma este rögtön 6db Krusher99 jönne szembe, akik mind az eszméletlen Genji mechanikáikkal akarnának leverni minket, de ettől függetlenül nagyot szólhat az Overwatch League.

A Blizzard elindítja saját Overwatch bajnokságát, ami hasonlóan az LCS-hez szezonális alapokon működik majd. A szezon elején a játékosok szerződéseket írnak alá, stabil fizetést kapnak hónapról hónapra, és egy egyszerűen követhető rendszerben játszanak majd.

Az Overwatch League működését részletesen elmeséli a fejlesztők által összerakott guide videó.

A Blizzard sosem tűnt el az E-Sport színpadról, de most lehet igazán nagy, ha jól sikerül összehoznia az Overwatch ligát. A versenysorozatról az overwatchleague.com oldalon még többet megtudhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)