Hirdetés

Visszatérhet a Brood War az esportok közé

|

Dél-Koreában még mindig népszerű az eredeti StarCraft kiegészítője, a Blizzard pedig szívesen támogatná, ha nyugaton is elterjedne.

Hirdetés

Az idén 19 éves Brood War köré rengeteg verseny szerveződött régebben, sokan a modern esport őseként tekintenek rá, és úgy tűnik, hogy az ázsiai országban még most is sokan játszanak vele.

"Minden játékunkat támogatjuk, főleg, ha érdeklődnek irántuk. Szerintem a Brood Wart mindig is támogattuk. (…) Izgalmas látni, hogy Koreában még mindig jelen van - nem mintha azt akarnám, hogy tűnjön el, de csak egy nagyon specifikus közönség szereti nézni a Brood Wart. Ők még mindig a mi közösségünk, még mindig a mi játékosaink és embereink. (…) Úgy gondolom, egyelőre várunk, és megnézzük, hogyan reagálnak erre az emberek, és ha az országon kívül is van igény versenyekre, akkor azt szerintem támogatnánk."

- mondta Kim Phan, a stúdió esport részlegének fejese.

Érdekes látni, hogy még ennyi év után is van egy stabil rajongóbázisa a játéknak, mi mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)