Hirdetés

A Defend the North bajnokságon hunyt el az egyik versenyző

|

A szomorú hírt a rendezvényt támogató Capcom is megerősítette, de egyelőre nem tudni, pontosan mi történhetett.

Hirdetés

Előző hétvégén került megrendezésre New Yorkban a Defend the North elnevezésű, verekedős játékokra kihegyezett bajnokság, amelyen számos versenyző tiszteletét tette. Azonban szörnyű tragédia történt a rendezvény során, amelynek kapcsán többen már a szervezőkre mutogatnak, noha nem egyértelmű, hogy pontosan mi is történt.

Hirdetés

Beszámolók szerint Bryand "Krucial B" McIntosh rosszul lett a mosdóban, és ugyan megpróbáltak rajta segíteni a mentősök, sajnos nem tudták megmenteni az életét. A Capcom a Twitteren erősítette meg a hírt, és időközben a szervezők is kifejezték részvétüket a weboldalukon.

A rendezvény egyébként a Capcom Pro Tour része, tehát a stúdió támogatja azt, de ennek ellenére mégis sokan panaszkodtak a rossz szervezésre. Sokak szerint nem volt megfelelő a szervezők által biztosított hely, és az csak rontott a helyzeten, hogy pont egy durva hőhullám kellős közepén lett lebonyolítva a dolog, így az sem volt ritka, hogy 37 fok volt a városban. Egy másik versenyző, Justin Wong szerint nagyon amatőr volt a rendezés, nem kaptak italokat, és az egyetlen pozitívum az volt, hogy New York adott otthont a versenynek.

Mások arra panaszkodtak, hogy nem vihettek be magukkal vizet, de egyes beszámolók szerint készültek hűsítővel a szervezők. Természetesen egyből felmerült, hogy ezek a nem éppen ideális körülmények is közrejátszhattak a tragédiában, de ezt egyelőre nem sikerült bizonyítani. Az viszont biztos, hogy az eset nagyon megrázta a közösséget, hiszen elveszítette egy oszlopos tagját Krucial B személyében.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)