Hirdetés

A Call of Duty e-sport ligája is átalakul, 25 millió lesz egy hely

|

Az Activision kölcsönveszi az Overwatch League modelljét, és franchise rendszerűre alakítja a CWL-t.

Hirdetés

Az Activision 2016. óta igyekszik tolni a Call of Duty e-sport szekerét, ehhez alapították meg elsősorban a Call of Duty World League versenysorozatot. A liga hamarosan jelentősen átalakul, és hasonlóan az Overwatch League rendszeréhez, ez is egy bevásárlós, franchise-os megoldás lesz.

Hirdetés

A csapatok itt is a világ nagyvárosait képviselik majd, és az ESPN jelentése szerint egy-egy hely megkaparintásához 25 millió dollárt kell letenni az asztalra. Először az Overwatch League-ben szereplő e-sport szervezetek kapnak lehetőséget a bevásárlásra, és ha marad még hely, akkor azt szabad licitálás útján fogják feltölteni.

A Call of Duty közössége egyébként egyáltalán nem örül a dolognak, de a League of Legends és az Overwatch esetében a franchise megoldás hatásos módszernek tűnt egy fenntartható liga kiépítéséhez, így valószínűleg ez nem fogja befolyásolni az Activision terveit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)