Hirdetés

A héten dől el, ki lesz a Call of Duty idei világbajnoka

|

Floridában gyűltek össze a Call of Duty: Infinite Warfare legjobbjai, hogy eldöntsék, ki a legjobb és ki viheti haza a másfél millió dolláros nyeremény legnagyobb részét.

Hirdetés

A jövő héten dől el, ki a világ legjobbja a Zombies módban, de addig is bőven kijut a jóból a Call of Duty e-sport rajongóinak. Ma kezdődött el Orlandóban a Call of Duty World Championship, az idei CWL utolsó állomása.

Hirdetés

Itt harminckét csapat méri össze a tudását a Call of Duty: Infinite Warfare különböző módjaiban, hogy a végén eldőljön, ki is a legjobb. A másfél millió dolláros összdíjazású torna egyébként egy rekordot jelentő évad fináléja, hiszen idén versengtek összesen a legtöbb pénznyereményért - a szezon során négymillió dollárért - a csapatok. A csoportkör már el is kezdődött és egészen vasárnapig tart majd a torna, amikor is magyar idő szerint este fél hétkor kezdődik a döntő összecsapás. Addig is itt tudjátok követni a verseny beosztását, itt az ágrajzot, a meccsek élő közvetítéseit pedig az MLG oldalán mindenképpen, de a cikk írásakor a Twitchen is a CoD világbajnokság megy, így ezt is beágyazzuk nektek ide.

Ti követtétek az idei világliga eseményeit?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)