Hirdetés

Így kente falhoz Chun-Li Bisont egy 38 ütéses kombóval

|

Egyes legendák szerint Inuchiyo még mindig a falon lógva várja a kitörési lehetőségét.

Hirdetés

Ezen a hétvégén került megrendezésre a Capcom Pro Tour Asia Online 2, ahol Goichi "Go1" Kishida egy Chun-Li választással döntött el a mérkőzést Inuchiyo ellen. A Bisonnal vagdalkozó játékos azóta is bánja a döntését.

Inuchiyo meglehetősen nagy előnyben volt egészen addig, amíg Kishida el nem kezdte sorozni a kigyúrt diktátort, és be nem szorította őt a falhoz. A lenti videón nyomjátok meg a lejátszás gombot, hogy láthassátok az eddigi legszebb Street Fighter V profi kombót.

Így néz ki ez 38 ütéses kombó a nagyszínpadon. A jövőbeli Street Fighter V esport meccseket a CapcomFighters csatornán követhetitek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)