Hirdetés

A CLG bemutatta az új mezeit, a rajongók kiakadtak

|

Mintha valahol láttuk volna már ezeket a színeket.

Hirdetés

Hamarosan beindul a tavaszi League of Legends szezon, a csapatok pedig szépen egyesével készülnek a nyitásra. A CLG az új ruhatárának bemutatásával kezdte az évet, de nem biztos, hogy ez volt fennállásának legjobb ötlete.

Hirdetés

A Counter Logic Gaming mezei sokat változtak az elmúlt években, de az alapok nagyrészt megmaradtak. Fekete háttér, kék logó, finom CLG felirat. Elegáns, sportos, és ha ránéztél a formára, akkor a szöveg elolvasása nélkül is tudtad, hogy ez bizony CLG mez.

A csapatvezetőség úgy döntött, hogy ők akkor most formát váltanak, és a szokásos fekete/kék párost lecserélték fehér/halványkékre.

Mintha láttunk már volna ilyesmit az LCS-ben, nem? Hmmm...

A /r/LeagueofLegends és a Twitter lakói természetesen azonnal tudatták a véleményüket az új dizájnról.

"Menő Cloud9 mezek! Köszönjük Jacknek és a C9-nek, hogy ellátták a srácokat!

"Úgy néznek ki, mintha háromszor fehérítővel mosták volna ki a C9 mezeket."

"Igazából csak le kellett volna matricázni a Cloud9 pólókon a logókat meg a neveket és ennyi."

A CLG vezetősége valahol elhagyta a felismerhetőséggel kapcsolatos irányelveket akkor, amikor elfogadták ezt a dizájnt. Ha valaki ránéz most a csapatra, nem az fog eszükbe jutni, hogy itt jön a CLG, hanem hogy itt jönnek Sneaky gyakorlópartnerei.

Akik régóta követik az Észak-amerikai LCS-t, azok nem rajonganak az új megoldásért, de remélhetőleg az első meccs indulása előtt a csapat még átgondolja a váltást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)