Hirdetés

Komoly megszorítások jönnek a CS:GO Lounge oldalon

|

A világ egyik legismertebb CS:GO fogadóoldala is kénytelen reagálni a Valve új szabályzatára.

Hirdetés

A Valve új szabályzata egyre többeket érint. A Counter Strike: Global Offensive fogadóoldalak korlátozásai miatt most a CSGOLounge is kénytelen volt lépéseket tenni, és hétfő óta új szabályokat érvénybe léptetni.

Az oldalra való regisztráció ezentúl korhoz kötött, így senki nem fogadhat a Lounge-on, aki még nem múlt el 18 éves. Ezen felül bizonyos országokban teljesen lekorlátozták a fogadást. A listán szereplő régiókban már nem is használható sem a Dota 2, sem a CS:GO részlege a Lounge oldalnak.

Akinek van még nyereménye vagy betett tárgya, azt kiveheti, de másra már nincs lehetősége azoknak, akik ezekben az országokban élnek: Belgium, Franciaország (Francia Guyana, Mayotte, Francia Polinézia, Réunion), Guernsey, Gibraltár, Írország, Man-sziget, Jersey, Martinique,Törökország, Spanyolország, Skócia, Izrael, Nagy-Britannia, Egyesült Államok.

Magyarország nincs a listán, így nálunk továbbra is használható az oldal 18 éven felülieknek, de hozzá kell tenni, hogy a sportfogadás illegális (illetve akkor az, ha nem a Szerencsejáték Zrt. végzi), szóval erősen a szürke zónában mozog a dolog.

Szerintetek ezek az új intézkedések mennyire fogják befolyásolni a Counter Strike: Global Offensive nézettségét?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)