Hirdetés

Ha érdekel, hogy játszik egy profi magyar CS:GO-s, ezeket a videókat nézd meg!

|

DeadFox a Hellraisers néhány megmozdulását magyarázza el a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia új videósorozatában.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia YouTube csatornáján idén is folytatódik a Legion Lecke sorozat, melynek keretében profi e-sportolók és az akadémia edzői segítenek azoknak, akik jobbá szeretnének válni valamelyik e-sport játékban, vagy csak érteni akarják, mi történik a képernyőn. 

Hirdetés

DeadFox, a legsikeresebb, Majort is megjárt magyar CS:GO-játékos ugyan már visszavonult a profi játéktól, de így is sokat tanult karrierje során. Az elmúlt napokban egy ötrészes sorozatban (ennek részeit láthatjátok alább) mesélt arról, mit érdemes és mit nem ajánlott csinálni adott helyzetekben, valamint milyen meglepő taktikákat lehet alkalmazni, amikre az ellenfelek jó eséllyel nem számítanak.

Ha személyesen tanulnátok az akadémia edzőitől, kövessétek a Facebook oldalt, és jelentkezzetek az edzésekre! További videókat találhattok a csatornán, érdemes megnézni, akár a CS:GO, akár más játékok érdekelnek titeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)