Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - már pörög az ESL döntő, itt tudod nézni

|

Izgalmas meccsek várnak ma ránk: 12 profi CS:GO csapat feszül egymásnak az 1 millió dolláros nyereményalap egy-egy darabjáért.

Hirdetés

Az ESL Pro League Season 6 Counter-Strike: Global Offensive döntője ma délelőtt vette kezdetét. A csapatok két csoportra osztva fognak megküzdeni egymással az első fázisban. Mindkét csoportban 6 csapat fog harcolni addig, amíg ki nem derül, hogy kik lesznek a továbbjutáshoz szükséges első három helyen.

Hirdetés

Mindkét csoportból tehát 3-3 csapat fog kikerülni az egyágas döntő részbe, ahol eldől ki kapja az 1 millió dolláros nyereményalap legnagyobb szeletét. A Group Stage két csoportja a következőképpen néz ki:

A meccseket ezen a YouTube csatornán tudjátok követni:

Az események nagy részét a fenti csatornán követhetitek, de lesznek mérkőzések, amik csak a másodlagos streamen lesznek megtekinthetőek.

A verseny ma indult és egészen december 10-ig fog tartani, amikor is a győztes a magasba emelheti majd a kupát. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)