Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - átdolgozzák a Negevet, lehet, hogy végre hasznos lesz?

|

Nem sok szeretetet kap mostanság a CS:GO golyószórója, de a jövőben még az is lehet, hogy akár versenyeken is felbukkan.

Hirdetés

Na jó, azért ne rohanjunk ennyire előre, mert arra azért elég kicsi az esély, hogy a világ legjobb csapatai a buff után teljesen átdolgozzák a taktikáikat és a Negev köré építik őket, de talán nem fogunk hangosan nevetni, ha valaki erre költi a virtuális dollárjait.

Hirdetés

A Negevet tavaly dolgozták át egy kicsit, aminek köszönhetően a burstök során a golyók még elég megbízhatatlanul repülnek ki a csőből, utána viszont gyakorlatilag lézerfegyver lesz belőle, és olyan pontosan darál, amilyen pontosan csak lehet. Ezzel átjárókat lehet letartani és fedezettüzet lehet nyújtani a csapattársaknak, de a játékosok viszonylag hamar kiismerték a gyengeségeit, így ismét visszaesett abba a kategóriába, ahonnan legfeljebb azok vásárolnak fegyvert, akik épp meme videót csinálnak. Éppen ezért a fejlesztők most újabb változtatásokra szánták el magukat.

A Negev mostantól olcsóbb, a burstök pontosabbak, és a fegyver visszarúgása is hamarabb szűnik meg, vagyis korábban beáll a "lézerfegyver" effekus. Ezzel együtt azonban kevésbé viszi át a páncélt, vagyis nem azonnal halálos fejre, ha a célpont sisakot visel, és tüzelés közben a csak sétálni tudunk, szóval nem lehet Rambo módjára ugrálni.

Hogy hogy teljesít az új Negev, azt már most kipróbálhatjátok a CS:GO béta buildjében, néhány nap múlva pedig az éles szervereken is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)