Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - újabb Major bajnokság készül, ezúttal Krakkóban

|

A januárban megtartott Eleague Major után nyáron jön az újabb nagy rendezvény, melynek Lengyelország városa ad otthont.

Hirdetés

Zajlik az élet játék esport szcénájában, a legjobb játékosok két esemény között az ESL Pro League-ben versengenek egymással, néhány hónap múlva pedig érkezik a következő megmérettetés.

A PGL számos sikeres DOTA 2 eseménnyel a háta mögött rendezheti meg a következő nagy tornát a Tauron Arénában, Krakkóban. Július 16-tól 23-ig, tehát egy hét alatt összesen 16 csapat fog megküzdeni az egy milliós nyereményalapért, amelyből az első helyezett fél millió dollárt vihet haza.

A legjobb nyolc, úgynevezett "legendás" csapatot a szervezők hívták meg a versenyre, a többieknek pedig meg kell küzdeniük a bejutásért, hogy "kihívók" lehessenek. Június 1-jén kezdődnek a kvalifikációs meccsek, a végén pedig a legügyesebb európai, észak-amerikai és ázsiai csapatok között dől el, ki lesz az a nyolc, akik ott lehetnek az arénában.

Bővebben itt olvashattok az eseményről, és jegyezzétek fel a dátumot a naptáratokba, mert remek mérkőzésekre lehet számítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)