Hirdetés

Azt hiszed, hogy a CS:GO már nem tud újat mutatni? Tévedsz!

|

Az egyik profi játékos olyan trükkel nyerte meg a kört, amihez hasonlót még nem láttunk korábban.

Hirdetés

Sok videót láthattunk már a neten szerencsés fegyverdobásokról CS:GO-ban. Talán az eddig csúcstartó az a játékos volt, aki egy headshotot védett ki úgy, hogy eldoba pisztolyát, ami pont a golyó útjába került - de minden alkalom, amikor valaki egy hirtelen a kezébe dobott fegyverrel viszi be a meccs utolsó lövését, ugyanilyen szép.

Most egy bajnokságon történt egy hasonlóan érdekes eset, amikor Oleksandr "s1mple" Kostylev látszólag teljesen értelmetlenül dobta el az AWP-jét, és így sikerült megnyernie a játékot.

Az ESL One New York 2016 elődöntőjében a Natus Vincere játszott a Team Liquid ellen, a harmadik játék elején pedig a NaVi-ba csak nemrég csatlakozott s1mple egyedül maradt a pályán Nicholas "nitr0" Cannella-val. A két játékos a Dust B pontján lévő fal két oldalán volt a döntő pillanatban, amikor s1mple egyszerűen áthajította mesterlövész puskáját a falon.

Mivel a tettnek semmi értelme nem volt (nem volt csapattársa, akinek dobja, sőt, még lövést se akart vele kivédeni), eléggé összezavarta vele a túloldalon álló nitr0-t - amikor pedig pár pillanattal később fegyvere után ugrott ő is, könnyű szerrel lelőhette a még mindig a repülő AWP-t néző értetlen ellenfelét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)