Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - történelmet írt az Astralis

|

A dán együttes hivatalosan is a világ legjobb CS:GO csapata.

Hirdetés

Tegnap zajlott az ESL Pro League 8. évadának döntője, ahol az Astralis és a Liquid csaptak össze. Sajnos a meccset a szokásosnál jóval kevesebben követték élőben (az angol nyelvű stream a Twitch helyett a Facebookon volt), pedig történelmi jelentőségű volt.

Hirdetés

2017 nyarán a kölni ESL One-on indult el az Intel Grand Slam, ami gyakorlatilag egy 1 millió dolláros nyeremény annak a csapatnak, meg tud nyerni 10 egymást követő ESL és DreamHack tornából 4-et. A Faze Clan háromig jutott, de az idei ESL One-on Kölben a Na'Vi emelhette magasba a kupát, ezzel behúzták a trónfosztásért járó 100 ezer dolláros vérdíjat is.

Aztán jött a dán szupercsapat, az Astralis, akik az utóbbi időszakban szinte mindent megnyertek, amit csak meg lehetett. Rendszerint a Team Liquid várta őket a döntőben, az amerikai osztag azonban egyszerűen nem bírt a dánokkal. Így volt ez most, az ESL One Odense-en is, ahol a srácok hazai közönség előtt húzták be a győzelmet, ami egyben a negyedik Intel Grand Slam pontjuk is volt, amivel bezsákolták az 1 millió dollárt.

Szerintetek meg tudja valaki állítani őket?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)