Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - meg sem ismeritek az új Infernót

|

A Valve végre befejezte a CS:GO egyik ikonikus pályájának átdolgozását, így a játékosok újra elkezdhetik osztani a frageket.

Hirdetés

Még áprilisban jelentette be a Valve, hogy a kompetitív pályák közé visszaemelik a Nuke-ot, ami helyett természetesen ki is kellett venni valamit. A választás az egyik legnépszerűbb pályára, az Infernóra esett, amit az elmúlt hónapok során alaposan átdolgoztak.

A dizájnerek célja az volt, hogy növeljék a láthatóságot, egyszerűbbé tegyék a csapatos mozgást, és a játékosok visszajelzései alapján finomhangolják az egyes pályarészeket. Ennek köszönhetően a pálya sokkal színesebb és világosabb lett. A hivatalos oldalon remek előtte-utána képeken is megnézhetitek az új Infernót, sőt, ha beléptek a játékba, akkor már ki is próbálhatjátok azt.

Ti mit gondoltok az átdolgozott pályáról?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)