Hirdetés

Egyszerre három meccset is nézhetsz élőben az ősszel rajtoló CS:GO tornán

|

A nem mindennapi CS:GO verseny rengeteg meglepetést és komoly díjazást kínál.

Hirdetés

Dánia már számos remek Counter Strike: Global Offensive játékost és csapatot adott a szcénának, sok tornát is rendeztek már az országban, viszont most érkezik egy olyan, amelyhez foghatót még nem igazán láttunk.

Hirdetés

A RFRSH Entertainment nemrég bejelentette, hogy útjára indítanak egy vadonatúj versenysorozatot, a BLAST Pro Seriest, aminek az első állomása Koppenhágában, az idén megnyílt Royal Arénában lesz. A november 24-én és 25-én esedékes torna során hat élcsapat küzd meg egymással a 250 000 dolláros nyereményalap egy szeletéért.

Elsőre kevésnek tűnhet a meghívottak száma, de az esemény különlegessége az lesz, hogy a csoportkörök során mindig három meccs fog zajlani egyidejűleg a színpadon, a nézők pedig saját headsetet kapnak, amin váltogathatják, hogy épp melyik mérkőzést szeretnék hallgatni. Az arénában található kijelzők mellett lesz egy Red Zone Main Screen is, amin az egyik kiemelt meccs lesz közvetítve.

A szervezés a legutóbbi Majort is rendező PGL-re van bízva, illetve besegít egy ismert dán kommentátor, Anders Blume is.

Ti melyik csapatokat látnátok szívesen a BLAST Pro Series első versenyén?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)