Hirdetés

Egy verseny közepén estek ki a Counter-Strike: Global Offensive csalók

|

A CEVO csalásszűrő rendszere nem a legjobb megoldás a világon, de okozott néhány vicces pillanatot, amikor az ELEAGUE selejtezőkön emberek kezdtek kihullani.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive Eleague Boston Major nyílt selejtezővel több probléma is volt, többek között a csalókat sem szűrte rendesen a rendszer. Aztán a program hirtelen (megkésve bár, de törve nem) elkezdett reagálni, és mérkőzések közepén kezdtek kihullani a tisztességtelen játékosok.

Hirdetés

A lenti videóban a chatben láthatjátok, ahogy egy játékost kirakott a szerver védelme. A kommentátorok meglehetősen élvezték a nem várt büntetést.

Egy másik menetben, a kör közepén egyszer csak eltűnt egy játékos neve és ikonja a szerveren lévő játékosok listájáról. A játékos csapata, Invictus Aquilas harcol a tiltás ellen, de több klipben is látható, ahogy a srác furcsa pontossággal lő át a füstön.

Egy másik versenyzőt azért tiltottak ki, mert a srác segédprogramnak köszönhetően látott át a falakon.

A verseny ugyan az Eleague rendezvénye, de a CEVO menedzseli a meccseket, így az ő rendszerükön mentek át ezek a kedves kis játékosok. A felelősök persze igyekeznek a nyomára bukkanni minden csalónak, de tekintettel a résztvevők tetemes számára (egy nyílt selejtezőről beszélünk), ez nem olyan egyszerű.

Az utolsó videóban hallható, ahogy a játékosok csalásról veszekednek.

Szomorú helyzet, szerintetek mit lehetne tenni érdemben ellene?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)