Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - az ELEAGUE rendezi a következő Majort

|

A tapasztalt csapat újabb lehetőséget kapott a legnagyobb CS:GO verseny megszervezésére.

Hirdetés

A sportközvetítésekben jártas Turner Sports és az IMG kollaborációjából létrejött ELEAGUE már számos e-sport tornát lebonyolított különféle játékokban, idén januárban pedig egy hivatalos, Valve által szponzorált CS:GO versenyt is rendezett, és most kiderült, hogy 2018. legelső Major bajnoksága mögött is ők állnak majd.

Hirdetés

A nyári PGL Major után újból az ELEAGUE rendezheti a következő Majort, és nem meglepő a Valve döntése, ugyanis a januári torna remekül sikerült, minőségi produkciót láthattunk, és a rajongóknak is tetszett a dolog, hisz több mint egymillióan nézték online a döntőt.

A regionális selejtezők még idén megkezdődnek, azonban a kvalifikációs meccsek csak jövőre, január 12. és 15. között, illetve a csoportkörök néhány nappal később, 19-től 22-ig lesznek megrendezve Atlantában, a csapat stúdiójában.

A döntőknek január 26. és 28. között már Boston ad otthont, ahol a 7200 fő befogadásra képes Agganis Arenában fognak megküzdeni egymással a profik az egymillió dolláros nyereményalap egy szeletéért.

Ti melyik CS:GO csapatnak szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)