Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - ismét megölhetik saját karaktereiket a profik az IEM versenyein

|

Csak néhány napig volt aktív a szervezők által bevezetett új szabály, és most minden visszaállt a régi kerékvágásba.

Hirdetés

Nemrég bekerült az Intel Extreme Masters 14. szezonjának szabálykönyvébe egy olyan rész, miszerint a versenyeken résztvevő játékosok semmilyen módon nem végezhetnek saját karakterükkel a meccsek során, hogy így vonjanak meg egy-egy ölést az ellenfél csapatától. Sokak örömére nem volt hosszú életű ez a szabályozás.

Hirdetés

Az IEM egy hivatalos bejegyzésben jelentette be, hogy egy alapos belső vizsgálat után úgy döntöttek, visszavonják az említett szabályt, így a jelenleg is zajló pekingi tornán már nyugodtan megölhetik karakterüket a profik, ha némi stratégiai előnyre szeretnének szert tenni, hiszen így például elérhetik, hogy kevesebb pénzzel kezdjen a másik csapat a következő körben.

A szabályt egyébként a német ESL National Championshipen tapasztaltak és a közösség visszajelzései alapján vezették be, de úgy tűnik, hogy többen voltak azok, akik nem örültek a változásnak. Egyébként az IEM azt ígérte, hogy később a profi játékosokkal együtt alaposabban is kivesézi majd ezt a témát, szóval elképzelhető, hogy lesznek még változások.

Szerintetek korrekt az ily módon szerzett előny?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)