Hirdetés

Elindult a háború az IEM: Oakland arénájában

|

Ma estétől pörög az IEM: Oakland, ahol elképesztő fejeseket, brutális harcokat, és kiélezett versengést láthatunk majd az esport két legnagyobb játékában.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends rajongó egyaránt rátapadhatnak már az IEM: Oakland élő közvetítésére, ahol ezekben a percekben már pörög is a műsor.

A CS:GO versenyen a 300 000 dolláros nyereményalap egy darabjáért küzdenek a jelenlévők. A hétvégén 12 csapat játszik majd, és ebben a listában nem egy ismerős névvel találkoztok majd:

- Astralis
- Heroic
- G2 Esports
- Team Liquid
- MouseEsports
- Natus Vincere
- Ninjas in Pyjamas
- SK Gaming
- Cloud9
- Immortals
- TyLoo
- FaZe Clan

Az eseményeket a NaVi vs. Liquid nyitja, de nem sokkal után az Astralis és a G2 párbaja következik majd. A teljes beosztást itt megtaláljátok.

Élő videó megtekintése innen: ESL_CSGO – www.twitch.tv

A League of Legends verseny sem lesz kevésbé izgalmas. Itt a magyarok kedvenc csapata is a ringbe száll, Vizicsacsival az élen. Ezeket az osztagokat a világbajnokság óta nem láttuk játszani, így kíváncsian várjuk, hogy mit mutatnak majd.

- Team SoloMid
- Unicorns of Love
- INTZ E-Sports
- Flash Wolves
- Chiefs Esports Club
- Longzhu Gaming

Ez a verseny egy egyeneságas kieséses formában zajlik majd, és az első körben az UOL-t láthatjuk majd harcolni az INTZ ellen.

Élő videó megtekintése innen: ESL_LOL – www.twitch.tv

Én részemről alig várom, hogy láthassam az INTZ-t újra játszani, és kíváncsi vagyok, hogy mit mutat majd a TSM a visszatérő WildTurtllel az alsó ösvényen. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)